Ny Parmesan ca. 750-850 g Forstør

Parmesan ca. 750-850 g

Made by mama

Ny

Den bedste parmesan, produceret på Latteria Sociale Roncadella, en lille by øst for Modena. Her arbejder tre generationer sammen med Mama Marissa i front. Parmesanen brydes i stykker på ca. 750 - 850 gr. Vægten kan svinge da det ikke er muligt at styre vægten præcis i brydningen.

Flere detaljer

219,00 kr

Tilføj til ønskeliste

Betal med
Betal med

Yderligere information

 Sådan får du det bedste ud af din parmesan Din parmesan er pakket ind i tre lag. Første lag er et voksbehandlet stykke ostepapir med Made by Mama logoer på – dette skal du gemme til at opbevare osten i senere. Dernæst vakuumplast og et stykke papir, som har absorberet ostens fugt i vakuumpakningen. Disse to lag smider du-væk efter du har åbnet osten. Skær skorpen af din parmesan, så bremser du nemlig modningen, hvorved den beholder den blødere konsistens og sin gode smag længst muligt. Pak parmesanen ind i det medfølgende ostepapir med Made by Mama logoer på, og læg den derefter i køleskab i en frysepose – uden at lukke fryseposen. På den måde skaber parmesanen sit eget lille mikroklima og holder sig bedst længst muligt.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Parmesan ca. 750-850 g

Parmesan ca. 750-850 g

Den bedste parmesan, produceret på Latteria Sociale Roncadella, en lille by øst for Modena. Her arbejder tre generationer sammen med Mama Marissa i front. Parmesanen brydes i stykker på ca. 750 - 850 gr. Vægten kan svinge da det ikke er muligt at styre vægten præcis i brydningen.

Skriv en anmeldelse

30 andre varer i samme kategori