Fermentering 2.0 -Årstiderne Forstør

Fermentering 2.0 -Årstiderne

Ny

I Fermentering 2.0 dykker Aarstidernes dybere ned i den urgamle konserveringsmetode .

Du får 56 nye opskrifter på kondimenter, der giver naturlig smagsforstærkning til dit køkken. Oplev komplekse smage i kendinge som ketchup, sennep og chutney. Gå agurk i mælkesyregærede grøntsager, pickles og saltede citrusser. Bliv boblende glad af juice og kombucha

Flere detaljer

199,00 kr

Tilføj til ønskeliste

Betal med
Betal med

Yderligere information

I Fermentering 2.0 dykker Aarstidernes Søren Ejlersen og kogebogsforfatter Ditte Ingemann dybere ned i den urgamle konserveringsmetode fra bestselleren Fermentering. Hvad er det for processer, der ligger bag tidens største kulinariske trend - i mulden, på marken, i munden og i maven? Hvilke gastronimiske glæder er der, når vi gærer og gemmer på glas? Og hvordan påvirkes vores indre mikroliv, når vi spiser mad med levende planter?

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Fermentering 2.0 -Årstiderne

Fermentering 2.0 -Årstiderne

I Fermentering 2.0 dykker Aarstidernes dybere ned i den urgamle konserveringsmetode .

Du får 56 nye opskrifter på kondimenter, der giver naturlig smagsforstærkning til dit køkken. Oplev komplekse smage i kendinge som ketchup, sennep og chutney. Gå agurk i mælkesyregærede grøntsager, pickles og saltede citrusser. Bliv boblende glad af juice og kombucha

Skriv en anmeldelse

30 andre varer i samme kategori