Ambrosia 4, Mexico City

Ny


Volumen 4  magasinet, spiser sin vej gennem Mexico City og bringer dig historier, 
billeder og lette opskrifter fra den mexicanske hovedstads største kokke. DETALJER 7,5 "x 9,5", 144 sider, offset UV-trykt og perfekt bundet, fuld farve på ubelagt papir. Kulstofneutral udskrivning. Ingen annoncer.

Flere detaljer

199,00 kr

Tilføj til ønskeliste

Betal med
Betal med

Yderligere information

Mexico City er en af ​​de største og mest befolkede byer i verden. Det er hvor folkene og 
traditionerne fra geografisk og gastronomisk forskellige regioner i Mexico kolliderer,
hvor livsformer i Yucatecan junglen møder dem fra Bajas strande. Det er også hvor
snesevis af kokke laver landets rige mad med traditioner og i færd med at gøre
Mexico City til et af de mest spændende steder at spise lige nu.
I dette nummer hører vi fra kokkene:
Enrique Olvera (Pujol)
Elena Reygadas (Rosetta)
Jorge Vallejo (Quintonil)
Gabriela Cámara (Contramar)
Edgar Nuñez (Sud 777)
Eduardo García (Máximo Bistrot, Lalo)
Pablo Salas (Amaranta)
 

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Ambrosia 4, Mexico City

Ambrosia 4, Mexico City


Volumen 4  magasinet, spiser sin vej gennem Mexico City og bringer dig historier, 
billeder og lette opskrifter fra den mexicanske hovedstads største kokke. DETALJER 7,5 "x 9,5", 144 sider, offset UV-trykt og perfekt bundet, fuld farve på ubelagt papir. Kulstofneutral udskrivning. Ingen annoncer.

Skriv en anmeldelse

30 andre varer i samme kategori