Ca Phe Phin filter tragt.

Ny

Traditionel Phin brygning

Vietnameserne brygger deres kaffe på en phin, som er en forenklet model af den franske stempelkande.

Metoden er medbragt af franskmændene i kolonitiden.

Kaffen kan drikkes både varm og som iskaffe

Franskmændene brugte kondensert mælk, da der ikke var køleskabe i Vietnam.

Metoden er af mange professionelle en af de fineste måder at brygge kaffe.

Flere detaljer

25,00 kr

Tilføj til ønskeliste

Betal med
Betal med

Yderligere information

Vietnam er i dag verdens næststørste producent af kaffe, efter Brasilien og foran Colombia.

Directions

  1. In a tea kettle, bring water nearly to a boil. Remove from heat.
  2. Heat an 8-oz drinking glass by pouring approximately 1 cup of water into glass, let stand for 30 seconds, then pour out. Dry glass with a towel.
  3. If using, pour condensed milk into glass.
  4. Set chamber component of phin on top of glass. Set screen / filter and cap aside.
  5. Put 1 rounded tbsp coffee into phin. Tap to level.
  6. Put screen / filter into phin. If using screw-top style, screw screen until it compresses coffee, then back it up one full turn.
  7. Pour water into phin until phin is ¼ full.  Wait 20 seconds.
  8. Pour water into phin. Fill to top.
  9. Place cap over phin.
  10. Read a book or converse with friends 4 minutes while coffee drips into glass.
  11. When dripping slows to a stop, remove lid and place upside on the table (so that it can serve as a saucer for the phin). Remove phin and set on lid.
  12. For black coffee. Enjoy hot OR pour over glass of crushed ice.
  13. For sweetened coffee: With a spoon, blend sweetened condensed milk into coffee. Enjoy hot OR pour over glass of cracked ice.

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse

Ca Phe Phin filter tragt.

Ca Phe Phin filter tragt.

Traditionel Phin brygning

Vietnameserne brygger deres kaffe på en phin, som er en forenklet model af den franske stempelkande.

Metoden er medbragt af franskmændene i kolonitiden.

Kaffen kan drikkes både varm og som iskaffe

Franskmændene brugte kondensert mælk, da der ikke var køleskabe i Vietnam.

Metoden er af mange professionelle en af de fineste måder at brygge kaffe.

Skriv en anmeldelse

30 andre varer i samme kategori